ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Protože v průběhu dražby/aukce nikdo z dražitelů neučinil podání alespoň na úrovni nejnižšího podání je dražba/aukce ukončena s výsledkem nevydraženo.
Pro tuto dražbu/aukci v současnosti nejsou k dispozici žádné úkony.

Rodinný dům Podvlčí- podíl 1/2

Rodinný dům

ID
123017
Číslo jednací
123017
Stav
Ukončená
Dražebník
Dražbyprost s.r.o.
Zahájení dražby
2018-03-07 15:15:00
Ukončení dražby
2018-03-07 15:45:00
Odhadní cena
370.000 CZK
Nejnižší podání
104.000 CZK
Minimální příhoz
3.000 CZK
Jistota
30.000 CZK
Předmět dražby
podíl o velikosti 1/2 na nemovitostech: - pozemek parc.č. St. 177- zastavěná plocha a nádvoří, součástí je stavba: Podvlčí, č.p. 15, bydlení, stavba stojí na pozemku parc.č. St. 177 - pozemek parc.č. 437/2- zahrada vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Mělník, na listu vlastnictví č. 243 pro katastrální území Dolní Beřkovice

Rodinný dům je samostatný objekt a má jedno nadzemní podlaží. Dům nemá pravděpodobně podsklepení, nachází se zde půda a obytné podkroví není vybudované. Odhadem byl objekt postaven v roce 1950. Základy jsou betonové bez izolace, objekt je zděné konstrukce, tloušťka stěn je 45 cm a stropy jsou z dřevěných trámů. Má sedlovou střechu, střešní krytina je tvořena bobrovkou a klempířské prvky jsou plechové. Vnější omítky jsou břízolitové a stavba není zateplena. Oceňovaný objekt je pravděpodobně dispozičně řešen jako 2+1 nebo 3+1. Vnitřní omítky jsou vápenné. Jsou zde instalována dřevěná zdvojená okna, příslušenství oken chybí. Obytné prostory jsou orientovány na východ, západ. Vybavení koupelny tvoří klasická vana, umyvadlo a na WC je klasická toaleta. V domě jsou použity dřevěné plné interiérové dveře, zárubně dveří jsou ocelové a vchodové dveře jsou dřevěné. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou bez vestavěných spotřebičů. Pro osvětlení jsou použity lustry. Obytné místnosti mají na podlaze lino, v kuchyni jsou podlahy tvořeny keramickou dlažbou, v koupelně je položena keramická dlažba a v chodbě je keramická dlažba. V ostatních místnostech je cementový potěr. V rodinném domě se nenachází další vybavení. Do objektu je zavedena elektřina o napětí 230V a je připojen k rozvodné síti elektrického proudu. Zdrojem vody je pravděpodobně vodovod, odpadní vody jsou svedeny do jímky a zemní plyn není zaveden. Dům je vytápěn lokálně pomocí kamen a nejsou instalována topná tělesa. Ohřev vody je řešen bojlerem. Objekt má zastaralou střechu, okna domu jsou zastaralá, podlahy v domě jsou zastaralé, vybavení v domě je zastaralé a rozvody jsou zastaralé. Stav rodinného domu je špatný. Na pozemku se nachází náletové dřeviny a pozemek je oplocen pletivem do betonových sloupků. Samotný pozemek je mírně svažitý. Přístup k objektu je bezproblémový po nezpevněné obecní cestě. Parkovací možnosti jsou dobré - přímo u objektu. Součástí jsou tyto venkovní stavby: stodola. Dům je situovaný v centru obce a charakter okolí odpovídá zástavbě rodinnými domy. Pozemky o výměře 885 m2.

Přihlášení do dražby/aukce

Poptat

Doporučit aukci